مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه برادر شهید

با سلام، پدر اینجانب برادر شهید میباشد که خواهر وی در زمان جنگ درحالی که پدرم متاهل بی فرزند بود به شهادت رسیده است عمه ی شهیدم ازدواج کرده بود. اما تاکنون نه پدرم و نه عموی بزرگ و نه عموی کوچکم هیچگونه مزایایی بهشون تعلق نگرفته و پدر بزرگ و مادربزرگم هم فوت شدن، خواستم ببینم اکنون مزایا و یا وامی بهشون تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

این مورد بستگی به قوانین مربوط به بنیاد شهید میباشد و شامل سوالات حقوقی نمیباشد به بنیاد مراجعه وسوال بفرمایید