مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی

سلام وقت بخیر ، عنوان شغلی من کارشناس بوده است ولی دو ماه هست به متصدی تغییر کرده است به چه روشی میتونم اصلاح کنم

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام به هیات حل اختلاف اداره کار مراجعه و تقاضای اصلاح عنوان شغلی خود را نمایید از محل کار خود فیلم و عکس تهیه کنید تا بهتر بتونید اثبات نمتیید پس از اصلاح با ارایه حکم به تامین اجتماعی عنوان شغلی اصلاح می شود این روند برای مشمولین تامین اجتماعی است