مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام . یک قرارداد بین من و یک نفر دیگه قرار بود نوشته بشه که در لحظه آخر من پشیمان شدم از امضای قرارداد و قرارداد را امضا نکردم ولی طرف مقابل آن را داده چند نفر به عنوان شاهد امضا کردند حال از من شکایت کرده و خواستار اجرای قرارداد است الان دادگاه من را الزام به اجرای قرارداد می کند یا خیر ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر امضای شما پای قرارداد نیست هیچ الزامی به اجرای قرارداد ندارید...... اگر شخص دیگری جای شما امضاء کرده باشد مرتکب جرم شده اند