مشاوره حقوقی رایگان - دروغ گفتن شاکی به دادگاه

فردی از من در خصوص شراکت در انجام سرقت کارتخوان بانکی (پوز) شکایت کرده بود و طی تماس تلفنی از شهر دیگه این موضوع را گفت و من با موافقت خودش برای حفظ ابروم که کارمندم 2میلیون ریختم که دیگه شکایت را پایان دهد ؛ اما متاسفانه بدون اطلاع من ادامه داده و رای غیابی صادر شده و تو رای نوشته متهم (بنده) شناسایی نشدم که کجا هستم و 3سال حبس تعزیری صادر شده حین اجرای حکم کلیه حسابهای بانکیم مسدود شد متوجه شدم موضوع را و واخواهی دادم که قبول شد حالا ایا شاکی که از متهم (بنده) پول گرفته و به قاضی نگفته و حتی محل کار و ادرس را میدونسته نگفته جرمی برایش تعلق میگیرد و میتوانم شکایتش کنم؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پرداخت مبلغ به شاکی خارج از دادگاه بسیار اشتباه است و بارها دیده شده که با وجود پرداخت خارج از دادگاه و به دلیل عدم آگاهی از موارد قانونی طرف مجدد طرح شکایت کرده و به نتیجه نیز رسیده است...... در ضمن در این لحظه رضایت ایشان نیز مشکل شما را حل نخواهد کرد چون مرتکب جرم عمومی شده اید