مشاوره حقوقی رایگان - عدم عقب نشینی همسایه در کوچه

سلام
خونه ما تو کوچه بن بست 4 متری هست خونه ها قدیمی ساخت واسه 30 سال قبل
خونه ها ویلایی
یک طرف کوچه 3 واحد عقب نشینی کردن
طرف مقابل نکردن
روبرو خونه یکی امسال بازسازی کامل کرده 1.8 متر عقب نشینی داشت اما دیوار خونه دست نزد فقط درب بزرگ گذاشت هر چی همسایه ها گفتن عقب نشینی انجام نداد به دلیل عقب نشینی نکردن ماشین نمیتونیم بزارم پارکینگ به سختی میشه که هر روز نمیتونیم به دلیل عقب نشینی نکردن همسایه
ماشین میزاریم جلو درب خونه رفت امد بقیه همسایه ها به انتهای کوچه سخت شده و همش بحث شده تکلیفون چی هست؟
آیا ما 20 سال پیش عقب نشینی کردیم و بقیه همسایه ها نباید عقب نشینی کنن چه راهی پیشنهاد میدین مشکلمون بر طرف شه تو نقشه شهرداری امده که باید 1.8 متر عقب نشینی کنن کل کوچه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری می توانید موضوع را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق دادگستری الزام ایشان به عقب نشینی را درخواست دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید تامین دلیل انجام دهید و سپس دادخواست الزام ثبت نمایید