مشاوره حقوقی رایگان - تخطی کارفرما

بنده تحت پوشش اداره کار در سازمانهای وابسته به شهرداری مشغول به فعالیت میباشم که سالیانه به طب کار ارجاع داده میشویم لذا با توجه به اینکه طب کار در سالهای گذشته عدم تناسب کار در حال انجام قید شده و آسیب بدنی در کارگاه به وجود آمده است کارفرما از ارائه کار مناسب به اینجانب خودداری نموده درحالی که به افراد برابر شرایط اینجانب به کارهای دیگر گمارده شده اند لذا با توجه به اینکه کارفرما به صورت عمد با توجه به مدارک پذشکی اینجانب و نامه نگاریهای انجام شده برای کارفرما جهت تغییر محل کار و مخالفت ایشان خواستم بدلیل سوء استفاده از پست، ایجاد آسیب عمدی به اینجانب با توجه به مشکلات بدنی ایجاد شده برای اینجانب از کارفرما در دادگاه کیفری شکایت نمایم مراحل کار چگونه است و درصد موفقیت اینجانب چقدر خواهد بود؟ آیا انفصال موقت از خدمت ، دریافت دیه و یا حبس درحکم صادره خواهد بود یا خیر؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

این موضوع که فرمودید بعید است که با شکایت کیفری به جایی برسد