مشاوره حقوقی رایگان - تسریع در روند رسیدگی به پرونده

سلام .مادربزرگ من بعد از پدرم فوت شد و زمان مرگ پدرم ،اون اعلام کرد و نوشت که ارث خود را نمیخواهد و دو تا از عمه ها هم امضا کردن این نوشته رو .ولی یکی از عموهام درخواست حجر مادربزرگم رو داده ولی متاسفانه دادگاه حجریت بیشتر از 6 ماهه که طول کشیده .میخواستم ببینم برای سرعت بخشیدن به روند پیگیری و اعلام رای کاری میشه انجام داد .چون هیچ مدرکی ندارن و منتظر تشکیل کمیسیون هستیم؟

پاسخ ها :

تسریع در روند رسیدگی به پرونده حجر متوفی ارث از مادربزرگ ارث