مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

باسلام. برای اینجانب در دادسرا در دو اتهام ضرب و جرح و توهین منع تعقیب زدند. بعد از اعتراض شاکی به اتهام واهی توهین برام ابلاغیه امد و دادگاه هم برام صد هزارتومان جریمه برید. حالا از اجرای احکام پنج روز به من مهلت دادن و نوشتن: اجرای حکم در مورد شکایت از شما برای اعتراض به قرار دادسرا و توهین خواهشا جواب بدین که منظور از این اعتراض چیست و چه ربطی به اجرای احکام دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.احتمالا اشتباهی رخ داده است.حداقل زمان برای پرداخت جزای نقدی,10روز می باشدکه اگرظرف 10روزازتاریخ ابلاغ,مبلغ مذکور رابخواهید پرداخت کنید20%تخیف دارید.