مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سایت خارجی

سلام من در یک سایت سرمایه گذاری ارز دیجیتال که خودشون ایرانی جا زدن سرمایه گذاری کردم و در داشبورد سایت به سود هم رسیدم ولی موقع برداشت جوابگو نبودن و اجازه برداشت ندادند. یک سایت خارجی بود البته اشتباه از خودم بود بدون استعلام سایت این کارو انجام دادم حالا قابل پیگیری هست یا خیر ؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود شکوائیه ثبت نمایید شاید ردی در ایران بدست آید