مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام من با مشورت خانمم به یکی از دوستانِ خانمم که بیوه و دو بچه یتیم دارد و فقیر بودند
مبلغ 15 میلیون تومان پول به تدریج قرض دادم و پیرینت واریزیهایم را دارم و دو شاهد مرد دارم که حضور داشتند و مطلع شدند و دیدند و شنیدند که خانم بیوه از من قرض خواست که بابت پرداخت طلبهایِ شوهرِ سابقش به کارگری.
و حالا 5 ماه من پولم را خواستم و اظهارنامه ثبت کردم و این خانم بیوه در جواب گفتند (با اداهای واهی) که من با خانم بیوه صیغه 2ساله اینترنتی را جاری کرده ایم و مبلغ 15 میلیون را مهریه خود قرار بسته است و دو شاهد (دروغین) دارد
خانمِ بنده به درستکاری و وفاداری من ایمان دارد و من اصلا با این خانم بیوه رابطه ای نداشتم
لطفا مرا راهنمایی کنید و وکیل مناسب برای من معرفی کنید ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما دادخواست مطالبه وجه از ایشان باید بدهید .......... ادعای صیغه اینترنتی را ایشان باید اثبات نماید................. در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

آن خانم باید دادخواست اثبات زوجیت بدهند به صرف ادعا پذیرفته نیست.
شما با شهادت شهود و پرینت واریز وجوه دادخواست مطالبه وجه بدهید