مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مدرک

سلام بنده مدرکمو واسه دو سال در اختیار یه شرکت قرار دادم اول منو مدیر عامل کردن بعد مدیرعاملو عوض کردن منو عضو هیئت مدیره (خارج از شرکا) شدم مهلت قرارداد تموم شده الان میگن ما اسم شمارو از هیئت مدیره خارج میکنیم فقط مدرک به عنوان امتیاز اور باشه. میخواستم بدونم فقط به عنوان امتیاز اور باشم مشکلی, مسئولیتی شامل بنده میشود ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .سوالتان مبهمه ونوع شرکت ونوع مدرک وکاربرد مدرک درشرکت,مشخص نیست.اگربعدشما شخصی بعنوان مدیرعامل معرفی ونام ایشان درروزنامه رسمی,ثبت گردید,شما مسولیت مدیرتی ندارید.