مشاوره حقوقی رایگان - لطفا راهنمایی کنید

سلام خسته نباشید
من با دختر خانمی فقط دوست معمولی بودیم و نه مزاحم بودم نه رابطه ای عاشقانه ای داشتیم هیچی بجز پیام های معمولی
دوبار همدیگر دیدیم ( که من با فاصله از ایشان نشستم ) که برای شرکت های اینترنتی می‌خواستن مرا توجیه کنن و بیاورند و من رفتم ببینم چی هست ، حتی وقتی رفتم و کار را دوست نداشتم من را ترسو می گفت
ولی امروز با تماس یه تلفن ناشناس داشتم که می گفتن چرا به دختر من پیام دادید ولی من شروع کننده ای نبودم
و مرا تهدید کردن که میزنن و .. صدا شون ضبط دارم
که گفتن شکایت می کنن
می خوام بدونم چه کاری می تونن بکنن
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بنظرم اقدامی نکنید وتماسشان راپاسخ ندهید