مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در صورت دیلیت اکانت اینستاگرام

اگر با یک پیج فیک که شماره هم به نام خودم نبوده کامنتی گذاشته باشم و بعد دیلیت اکانت کرده باشم ولی اون اسکرین گرفته باشد میتونه شکایت کند؟ ولی در کامنت نه کلمه ای فحش نبوده و توهین نبوده ...
وقتی دیلیت اکانت میشه میتونن از طریق آی پی گوشی من رو شناسایی کنند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تجربه نشون داده چون مسئله مهمی نیست هیچ کس پیگیری نمیکنه این موضوع را چرا که ارزش پیگیری هم ندارد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
اگر جرمی اتفاق نیفتاده مشکلی پیش
نمی آید دسترسی به سرورهای خارجی امکان ندارد .امکان نقطه زنی نیز به دستور مقام قضایی امکانپذیر است اما محدوده دقیق را نشان نمی دهد