مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مرخصی بارداری و زایمان سه ماه قبل

سلام من 24 فروردین 98 تاریخ زایمان هست و طبق چیزی که تامین اجتماعی گفته میتونم از سه ماه قبل از زایمان از مرخصی شش ماهه استفاده کنم ولی در مدارک گفتن گواهی پزشک زنان و زایمان نیاز هست من گواهی ندارم و دکتر هم چون مشکلی ندارم بهم نمیده ایا میتونم از سه ماه قبل استفاده کنم بدون گواهی یا نه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برابرماده322. تا332قانون تجارت عمل شود.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پاسخ بنده مربوط به سوال پرسشگر دیگری بوده که پس از ارسال,ناگهان وغیر ارادی,در ذیل سوال شما درج گردید.لذا ضمن عرض پوزش,جهت اطلاع شما,این مطالب بیان گردید.