مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام حیاط ما جنوبی و مشاع بوده و قابلیت دسترسی ندارد انباری ما جنوبا با یک دیوار و پنجره به حیاط متصل است و متراژ آن بزرگ تر از سایر انباری ها بوده و داخل سند نیز متراژ قید شده و همه چیز قانونی است اما یکی از همسایگان میگوید باید انباری را کنار کشیده تا راه حیاط باز شود در صورتی که ساختمان از روز اول به همین شکل بوده و فقط یک تک واحد زیر همکف از اتاق خوابش به حیاط دسترسی دارد آیا این درخواست قانونی و درست است؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر متراژ و موقعیت انباری مطابق با سند باشد جا بجایی آن بی مورد است مگر اینکه شما برای این کار رضایت داشته باشید