مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به خیانت

باسلام و خسته نباشید. خانمم بعد از اینکه الزام به تمکین رای دادن بهش دوتا اس ام اس به من داد فقط از این به بعدو داشته باش و اینکه با یکی ببینی که فقط بمیری .. با یه استیکر خنده. الان که یه هفته از این اس ام اس گذشته من چه شکایتی علیه ایشون بکنم. چه حکمی داره با این وجود که خانمم اصلا چند ماهه خونه نمیاد و رای الزام به تمکین دادن بهش. ممنون میشم زود پاسخ بدین خیلییییی خیلییییی ممنون.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام.مورد ازموارد تهدید به شرف وناموس بوده ومجازات 2تا2سال حبس ویا تا74ضربه شلاق دارد.