مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سوابق بیمه_ بازنشستگی _ درکل میخوام هرچی حقمه بدست بیارم

باسلام و عرض ادب و احترام
احتراما ؛ با داشتن 15 سال و نیم خدمت در یگان ماموریتی نیروی هوایی ارتش خدمت کردم متاسفانه با مشکلات خانوادگی (طلاق) و مریضی اعصاب ((چندبار در بیمارستان بعثت نهاجا بخش اعصاب و روان بستری شدم و 6 جلسه بیشتر زیر برق بردنم تا حدودی حافظم از دست دادم)) و برق گرفتگی (( دست راستم از کار افتاده تو دوران (2ماه بعد غیبت برق گرفتگی اتفاق افتاد) غیبت کردم )) . بار سوم غیبتم با گذشت 6ماه از غیبت دادسرا نظام رفتم 300 هزار جریمه شدم و قرار منع تعقیب برایم صادر کرد. منتها یگان خدمتی گفتند با گذشت 6ماه از زمان غیبت براساس قانون ارتش اخراج شدی.
بصورت کامل از یگان خدمتی تسویه کردم و کارم با ارتش با 15 سال و نیم خدمت تموم شد.
1_ چون حکم دادسرا نظام دارم جریمه کرده و منع تعقیب صادر کرده و سوابق بیماری که بالا به عرض رساندم ؛ چکار کنم و آیا به حق و حقوقم میرسم (بازنشستگی یا سوابق بیمه ام را بتونم از بیمه ارتش بگیرم بقیه را خودم میریزم تا بازنشست بشم)
_ سال 96 حکم دادسرا نظام و گرفتم و تسویه کردم.
_ باتوجه به شرع حال خدمت و علت غیبت خواهش میکنم هرچی که حقمه راهنمایی کنید ممنونم.
درضمن برای پرداخت هزینه وکیل و خرج و مخارج اداری مشکلی ندارم و درصورت اینکه بشه به حق و حقوقم برسم واقعه هزینه وکیل پرداخت میکنم خدا خیرتون بده هرکاری میشه راهنمایی کنید چکار کنم....

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام از وضعیت پیش امده بسیار متاثر شدم نیروهای نظامی وانتظامی جز اغشار مظاوم جامعه هستند
دوست عزیز هر کاری از دستم بر بیاید انجام
میدهم مدارک تز طریق ودساپ بفرست به شماره 09183338197
من وکیل در کرمانشاه هستم