مشاوره حقوقی رایگان - تهدید توسط یک فرد

سلام خسته نباید من با فردی دوست بودم که قصدمون ازدواج بود و ازم سواستفاده کرد الانم زد زیره همه ی قول هایی که داده بود سر ی قضیه ای قضاوتم کرد و الان تهدیدم میکنه که ازت عکس و فیلم هایی دارم که پخش میکنم و من واقعا نگران آبرومم و نمیدونم چیکار کنم نمیتونمم به خانوادم بگم مادرم مشکل قلبی داره این فردم خیلی خطرناکه هی تهدیدم میکنه هم تهدید جانی هم تهدید انتشار عکس و فیلم دنبال شماره ی پلیس فتام شکایتش کنم هرجارو دنبالش میگردم پیدا نمیشه شمارش لطفا کمکم کنید آبروم در خطره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق تماس باپلیس 110 شماره پلیس فتای شهرتان را دریافت کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام ، تهدید ایشان جرم و دارای مجازاتی سنگینی می باشد، شما می توانید علیه ایشان شکایت نمایید