مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده خودرو با پرداخت جریمه

سلام ما خونمون رفته توی مزایده اگر جریمه رو پرداخت کنیم از مزایده بیرون میاد؟
یه چک از طرف بابام بوده که به داداشم داده بابت کارش حالا اون چک رو طرف حساب فروخته به کسی و اون ها اون چک رو گذاشتن اجرا در حالی که مهلت داشته الان با این وجود که وکیل گرفته بودیم کلی هم خرج کردیم خونه رفته تو مزایده کسی که اومده بود خونه رو نگاه کنه برای مزایده گفته باید 130 تومن پرداخت کنید اگه این مبلغ رو پرداخت کنیم از مزایده در میاد؟ آزاد میشه حساب برادر و پدرم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی کل بدهی را طبق رای دادگاه قبل از مزایده پرداخت کنید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

به اجرای احکام مراجعه و علت پرداخت پول را جویا شوید