مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت خودرو

سلام. من یک ماشین 405 مدل89 دارم. تابحال هیچ تصادفی نداشته ام. و خودروم رنگ نشده تابحال. دیروز 2نفرپرایدی با هم تصادف کردن و من پارک بودم یکیشون به در شاگرد من خورد و درم باید تعویض بشه. حال سوال من اینه قصد فروش ماشینم رو داشتم و حالا مقداری افت قیمت پیدا کرده بخاطر تعویض در. آیا با توجه به مدل ماشینم که 89هست میتونم خسارت افت قیمت بگیرم یانه؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

می توانید ازطریق شواری حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس خبره در این زمینه مطرح بنمایید.