مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح عمری

با سلام : آيا من با وكالت كلی كه پدرم به من داده می توانم ملک پدرم را كه صلح عمری به نام ديگری كرده ابطال كنم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرپدرتان درصلحنامه مذکور,حق فسخ درمدت معین ویا مادام العمر برای خود درنظرگرفته ودرسندصلح مذکورقید شده,وهمچنین در وکالتنامه بشما اختیاراعلام فسخ رابابت همین صلحنامه داده باشد وخوددرقید حیات باشد ومحجورنباشد بله می توانید.وکالت کلی دلالت براداره کردن اموال موکل دارد نه انجام امورحقوقی.