مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط یکی از ورثه

پدربزرگم چندین سال پیش یک ملکی رو خریداری کردن و یک کاغذی رو به عنوان قولنامه نوشتن که اون کاغذ رو به اسم پسر بزرگشون نوشتند. یعنی خریدار.بدون شاهد .
والان فوت کردن برادر بزرگتر ادعای مالکیت دارن در حالی که مال اون نبوده و نیست و به برادرش می‌رسد .آیا با شهادت میتوان اثبات کرد؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تقاضای اعلام بطلان معامله نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قولنامه خریدار مالک محسوب میشود مگر اینکه خلافش ثابت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مبایعه نامه تنظیم شده باشد معتبر است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام باید مدارک مثبته مالکیت را به دادگاه ارائه دهید ، اینکه دادگاه فرد را به عنوان مالک بشناسد یا نه بسته به قوت مدارک شما می باشد.

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

نیاز به اخذ توضیح میباشد
منظور از قولنامه مبایعه نامه باشد انتقال مالکیت صورت گرفته