مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن آدرس خوانده

باسلام.برای گرفتن ارثیه آدرس خانه برادرم را ندارم و ایشان سامانه ثنا هم ندارند که براشون ابلاغیه بفرستم و از طریق سامانه ثنا برام پیامک اومده که نقص در پرونده که همان ثبت آدرس میباشد را رفع کنم،چکار باید بکنم وقتی آدرسی ندارم؟باتشکر

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام آدرس یکی دیگه از ورثه رو برای برادر هم قید کنید .درغیر اینصورت مجهول المکان اعلام کنید .فورا روزنامه میشه