مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ وصیت نامه

سلام بنده مدت 5 سال است جهت تنفیذ وصیت نامه در راهرو دادگاه آمد و رفت داشتم تا اینکه قاضی محترم رای به تنفیذ وصیت نامه مرحوم پدرم در تایید آن کردن ولی متاسفانه تجدید نظر فقط اکتفا به نظر خواندگان کرده و هیچ اشاره ای به حکم قاضی و تبادل لایحه من نکرده لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم جهت احقاق حقوقم

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام باید استدلال مندرج در رای دادگاه تجدیدنظر رو ملاحظه کرد . در صورت تمایل می تونید تصویر رای رو جهت پاسخ کامل به شماره
09037545609 واتس آپ کنید