مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرت المثل

با سلام
بنده قیم مادرم از سال 86 بوده ام و قبل از آن از سال 84 هزینه های زندگی وی را پرداخت نموده ام.
1.کلیه وسایل خریداری شده برای منزل ایشان توسط بنده بوده و سال 95 عزل شده ام، می توانم دادخواست اجرت المثل ایام تصرف بدهم؟
2.اجرت زمان قیومیت چطور؟
3.از سال 95 قیم جدید هیچگونه رسیدگی نمی کند و کلیه وظایف مثل قبل بر عهده بنده بوده،دادخواست مطالبه حق پرستاری بدهم؟
آیا هر سه موضوع در قالب یک دادخواست قابل طرح است؟
اصطلاحات قضایی بنده درست است؟یا ماده قانونی برای مطالعه می توانید معرفی کنید؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.مطالبه اجرت المثل. برای انجام امرقیمومت واجرت المثل ایام پرستاری واجرت المثل ایام تصرف اموال رادریک دادخواست تقدیم نمایید.درصورت عدم ارتباط آنها,وفق ماده65آ.د.م.هرکدام جدگانه رسیدگی میگردد.ولی اخلاقابهتره تا حیات مادر,اقدام نکنید