مشاوره حقوقی رایگان - گواهی تجرد

با درود خدمت شما.
پیرو پرسشی که قبلا مطرح کرده بودم،( ذکر نشدن مشخصات همسر گذشته شخصی در شناسنامه المثنی)
جهت مشخص گردیدن واقعیت ، همکاران شما راهکار تقاضای گواهی تجرد را فرمودند.
حال پرسش حقیر این است که:
آیا گواهی تجرد، همان گواهی پزشکی قانونی‌ راجع به باکره بودن همسر است؟
محل مراجعه و راهکار دیگری اگر وجود دارد، بسیار سپاسگزار میشوم که راهنمایی بفرمایید و این حقیر کمترین رو از شر این شک و سوء ظن ، خلاص و رهایی بفرمایید که چون خوره به جان آدمی می‌افتد.
و من الله توفیق.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مشکل شما با گواهی حل نمی شود توصیه میکنم به مشاوره خانواده و مشاوره قبل از ازدواج مراجعه بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

گواهی باکره بودن از طریق پزشکی قانونی صادر میشود اما گواهی تجرد به نظر میرسد با اداره ثبت احوال باشد که از طریق یک سامانه انجام میشود
البته اساسا خدمات کنسولی است که برای ایرانیان خارج از کشور میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر گواهی تجرد گواهی است که شخص از ثبت احوال می‌گیرد و سابقه ازدواج را نشان می‌دهد