مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی زوجه

سلام و وقت بخیر

همسر بنده امسال قبل از ازداوج با بنده به عنوان دبیر از طریق آزمون استخدامی استخدام شدند و الان با توجه به اینکه سابقه کاری ایشون حتی به یک سال هم نمیرسه چطوری میتونیم پیگیر کار های انتقالش بشیم؟ چون گفتن قراره از زنان شاغل طبق قوانین جدید حمایتی از ازدواج و فرزند آوری حمایت کنن، چنین قانونی هست و شامل ما هم میشه؟ شغل من هم دولتی نیست چون شنیدم امتیازاتی شاغل لشکری و کشوری دارند.

با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست انتقالی بدهید در صورت عدم موفقیت از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید