مشاوره حقوقی رایگان - مثبت شدن تست الکل در رانندگی

سلام من رو در حالت رانندگی گرفتن تست الکلم مثبت شد میخواستم ببینم تا چند روز دیگر باید برم دادگاه و اینکه ماشین به نام خودم نیست باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت زمان مشخصی قابل بیان نیست. مالکیت خودرو در اتهام انتسابی به شما، تأثیری نخواهد گذاشت.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

براتوم اخطاریه میاد . به هیچ وجه زیر بار اقرار نروید . پست آموزشی این مطلب را در صفحه اینستگرام باشگاه وکلا گذاشته ایم