مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی امضا شاهد

سلام. اگر در مبایعه نامه ای عادی که توسط شخصی حرفه ای در( زمینه جعل کردن اسناد و مدارکها ) به امضا شاهدها شک کردی و با بررسی که انجام دادی یقین حاصل کردی که خود شاکی و یا اطرافیانش به جای شاهد نمونه امضا خود شاهدها را زده باشد. در اعتراض به مبایعه نامه چه در خواستی باید از کارشناس و قاضی پرونده داشته باشیم؟ این سوال را قبلا پرسیدم و وکلایی عزیز گفتن که در مبایعه نامه احتیاجی به امضا شاهدها نیست اگر ارکانش صحیح باشد متوجه منظور ایشان نشدم این مبایعه نامه ما بین 15 نفر ورثه است باید امضا شاهدها معتبر باشه!

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه اصالت مبایعنامه وامضاء ارکان معامله ومندرجات آن را قبول دارید ودرجلسه رسیدگی ,خدشه ای وارد نکردید,جعل امضاء شاهد خدشه ای برصحت معامله وارد نمی سازد وراهنمایی همکاران کاملا درست می باشد.