مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای وکیل معاضدتی

با سلام برادر بنده مدت 15 سال میباشد که بیماری اعصاب و روان از نوع جنون ادواری دوقطبی دارد که تحت درمان و پرونده پزشکی دارد و همسر و پسر ایشان تمامی اموال و دارایی برادرم را بنام خود منتقل کرده و به هیچ عنوان حق دیدن برادر بیمارم را به ما و مادرم و فرزند دیگر برادرم که از همسر دومش بوده را نمیدهند و اکنون تقاضای به شعبه سرپرستی داده ام و نیاز به وکیل دارم که توانایی گرفتن وکیل را اصلا ندارم و وکیل معاضدتی میخواهم ولی نمیدانم چکار کنم لطفا من را راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به کانون وکلای دادگستری شهر یا استان خود مراجعه نمایید و تقاضای وکیل معاضدتی نمایید.