مشاوره حقوقی رایگان - آیا دانشجو معلم می تواند ضامن شود؟

آیا دانشجو معلمی که در بدو ورود به دانشگاه به استخدام آموزش و پرورش درآمده و دارای فیش حقوقی و حکم استخدامی می باشند می تواند ضامن فردی که می خواهد وام مسکن دریافت کند شود؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر نامه کسر از حقوق به شما بدهند که طبق اصول باید بدهند ضمانت شما مشکلی نخواهد داشت......... قبل از اینکه ضامن کسی شوید لطفاً در خصوص وام گیرنده و نحوه باز پرداخت اقساط نیز تحقیق نمایید..... چرا که یکی از مشکلات بزرگ امروز دستگاه قضایی پرداخت نشدن وام توسط وام گیرنده و درگیری ضامن ها است.