مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و فروش قولنامه ای با نام جعلی

باسلام چند مدتی بنده تهران حضور نداشتم و پس از امدن از گفته اشنایان متوجه شدم که یکی از به ظاهر دوستان موتورسیکلت بنده را بدون اجازه گویا بصورت قولنامه ای و با نام جعلی و تمام مدارکم که در دستش بود برداشته و فروخته....
برگ سبز و کارت موتور بنام بنده هست و چون مدارکی در دست نداشتم رفتم و از پلیس راهور ناجا نامه ای ممهور بنا به مالک بودنم گرفتم..
ازتون خواهش میکنم یه راهی برام بزارید و اگر با وکالت میتوانید کارم را حل کنید... موارد لازم را لطف کنید وبهم بگویید
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت فروش مال غیر کنید. در همان شهر وکیل بگیرید.