مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع تصادف به حل اختلاف

بنده درخروجی فلکه تصادف کردم ماشین دیگر به درب بنده زده و در عقب له شده چراغ و سپر ایشون ازسمت راست افسر منو مقصر میدونن بنابه اعتراض من نوشتن به حل اختلاف الان چطور میشه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با توجه به اوصاف بیان شده,وعدم جرحی,افسرمذکور کروکی ترسیم ننموده,وشما برای تعیین مقصر,باید تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس برای ترسیم کروکی فرضی ازشورای حل اختلاف نمایید وسپس بمقدار قصور راننده مقابل,دادخواست مطالبه خسارت وارده را تقدیم نمایید .