مشاوره حقوقی رایگان - قرار ترک تعقیب

سلام
بنده شکایتی داشتم با موضوع تصرف عدوانی کیفری.
سند و مدرک محکمی برای اثبات حق خود دارم، دیروز به دادگاه رفتم و در انجا متهم هر سند و مدرکی اورد قاضی قبول نکرد و آن ها را بیرون کرد که کل آن به دو دقیقه نکشید. بعد که با قاضی تنها ماندم به من گفت که شکایت حقوقی بکنید و من هم که اطلاعی نداشتم از چیزی و تا آن موقع نمیدانستم که کیفری و حقوقی وجود دارد قبول کردم.
اما بعد از اطرافیانم به من گفتند که قاضی در همان جا باید حکم را صدور میکرد و آن‌ها را محکوم میکرد.

این کار قاضی کمک به من بوده یا گمراه کردن من یا ... ؟
من خواستار مجازات متهم هستم و همچنین خواستار خسارت وارد شده به من از نظر شما من باید کیفری شکایتم را ادامه دهم یا حقوقی.

و در نهایت اخرین ابلاغیه دریافتی من به شرح زیر است:
در خصوص شکایت ... مبنی بر تصرف عدوانی ... با توجه به جمیع اوراق و محتویات پرونده و با عنایت به این که بزه معنونه جزء جرایم قابل
گذشت می باشد و شاکی با حضور در جلسه دادگاه درخواست ترک تعقیب نموده است، لذا نظر به مراتب یاد شده دادگاه به
استناد ماده 79 قانون آیین دادرسی کیفری قرار ترک تعقیب صادر و اعالم می نماید. الزم به ذکر است که شاکی می تواند
تعقیب مجدد پرونده را فقط برای یک بار تا یک سال از تاریخ صدور این قرار درخواست نماید. قرار صادره قطعی است.

پاسخ ها :

قرار ترک تعقیب شکایت کیفری تصرف عدوانی