مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام و خسته نباشید
بعد از شکایت ترک انفاق که زوجه مطرح کرده بود رای منع تعقیب صادر شده ایا با این اوصاف پرداخت پول بابت نفقه به حساب زوجه لزومی دارد یا خیر اگر دارد لطفا مبلغی که باید واریز شود به چه صورت است راهنمایی بفرمایید با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.نفقه دارای وصف کیفری و حقوقی می باشد و زوجه میتواند نسبت به وصف حقوقی نفقه اقدام نماید که مبلغ دقیق انرا کارشناس تعیین می نماید ولی شما فعلا بر طبق عرف و رویه سابق خود مبلغی را برای معیشت و امور زندگی ایشان واریز نمایید.