مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه توسط دهیاری

با سلام و درود خدمت وکلای محترم
بنده جهت اخذ سند تک برگ برای ملکم از ثبت اسناد اقدام کردم و کلیه مراحل طی شده و الان در مرحله آخر آگهی به چاپ رسیده و دو نسخه از اون توسط ثبت اسناد به شورای روستا ارسال شده جهت تایید و امضا و مهر ، شورای روستا برگه مذکور رو مطالعه و تایید کرده . ولی نامه ها رو دهیار دریافت کرده و به بهانه تعرفه عوارض محلی(بهای خدمات عمومی و محلی) مبلغ 8 میلیون و مطالبه می‌کنم و نامه ها رو گرو نگه داشته.جسارتا دهیار آیا چنین حقی رو دارند که نامه ای که شورا تایید کرده و هیچ ربطی به دهیار نداره رو بگیره و مطالبه وجه بکنه؟
ممنون میشم اگر قانون ، ماده و تبصره ای هست بفرمایید تا بنده دقیق مطالعه کنم. سپاس بیکران از شما

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

میتونید به بخشداری مراجعه و پیگیری کنید ضمن اینکه برابر ماده 600 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات اگر کسی از کارمندان دولت اضافه دریافتی برای دولت داشته باشه جرم مرتکب شده