مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مالی اینترنتی

با عرض سلام خدمت بزرگواران... پدرم برای امور مالی و حسابداری شرکتش کارت عابر بانک خودش را در اختیار فردی قرار داده و همچنین برنامه رمز پویا را روی گوشی فرد نصب کرده تا کارها و حقوق کارکنان را انجام دهد..طبق مدارکی متوجه کم شدن مبالغی شده که با حساب همخوانی ندارد و بصورت اینترنتی خرید میشده .. سوال من اینست درصورت شکایت ایا امکان دارد بگویند چون که با اجازه خودت اینکار را کردی شکایتت به جایی نمیرسد؟؟ چه راهی مناسب است؟ سپاس فراوان ازشما

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر ان فرد وجوهی را بطور غیر قانونی و غیر ماذون برداشت نموده باشد و دلیل موجهی نیز برای عمل خود نداشته باشد مرتکب خیانت در امانت شده است.