مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد بصورت شفاهی و تغییر مالک خونه

سلام وقت بخیر.من مستاجر یک واحد آپارتمان هستم قراداد یکساله از خرداد 1401 تا خرداد1402 داشتم.از خرداد1402 به صورت شفاهی با مالک به توافق رسیدیم .مالک آبان 1402 خونه رو فروخت و به مالک جدید هم اعلام کرد که شفاهی به توافق رسیدیم ک تا خرداد1403 مستاجر باید داخل خونه باشه.حالا مالک جدید میگه چون قراردادی نداشتید باید تخلیه کنید.درصورتی که مالک قبلی حالا هم داره تاکید می کنه ک به مالک جدید گفته و الان هم تایید می کنه که بله توافق شفاهی صورت گرفته.آیا مالک جدید میتونه حکم تخلیه بگیرد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در شورای حل اختلاف تقاضای استماع شهود کنید