مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک توسط فروشنده

باسلام همسرم در تاریخ 12مهر ماه آپارتمانی را خریداری نمودند که در مبایعه نامه تاریخ ثبت را 22مهر قید کردند و قید شده همزمان با تسویه حساب نهایی فروشنده موظف هست ملک رو تحویل دهد الان حدود 3ماه هست فروشنده در آپارتمانی که به ما فروخته سکونت دارد و حاضر به تخلیه و انتقال سند نمیباشد درصورتی ما چند بار بهشون تذکر دادیم بابت دریافت ملک الان ما سردرگم شدیم و نمیدونیم باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام در ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر آماده بودن مابقی ثمن ارسال کنید و تقاضای تحویل ملک را نیز در آن قید بفرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و بلافاصله دادخواست الزام اقامه نمایید