مشاوره حقوقی رایگان - شکایت آبروریزی

سلام وقتتون بخیر
پدر من امسال فوت کردند ما سال هاست ساکن تهران هستیم و پدر من تغییر مذهب داده بودن که شواهد و مدارک زیادی موجود هست. پسرعموی من رفتن پیش امام جمعه ی شهرشون اسم من رو حذف کردن اسم خودش رو برادرش رو گذاشته با خواهرش و عمه ام و گفته فقط همسر داشته. ( عموم هم دوازده سال پیش فوت کرده) ماموستا(آخوند کرد) هم بر این اساس حکم داده ‌و پسر عموم هم رفته با همون حکم حاکم شرع شکایت کرده که من ورثه هستم. من تو تمام دادگاه هایی که برگزار شده مدارک کافی نشون دادم و دادگاه هم قبول کرده اما مشکلم این هست که با این حکمی که حاکم شرع داده آبرو و حیثت من رفته همه به من میگن مگه بچه بابات نبودی . با ماموستا حرف زدم گفتم زیر نامه ایشون بنویس چون اطلاعات غلط دادن حکم باطل هست اما زیر بار نمیرن میگن چون بابات متولد اینجا بوده (هرچند که سال ها هست اونجا نبوده و ملکی هم اونجا نداره ) باید با حکم سنی ها بری جلو .
من میخوام از ایشون شکایت کنم چون با حکمی که دادند هم ابروی من تو شهر رفته به هر حال دوست و آشنا اونجا هستند و همه این مدت من رو سوال پیچ کردن و از این ور با خانواده همسرم مشکل ایجاد شده میگن چرا نگفتی واقعیت رو در حالی که من بچه واقعی پدرم هستم شباهت ها و مدارک اینقدر زیاد هست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما امکان اقامه شکوائیه نشر اکاذیب و افترا و اعاده حیثیت وجود خواهد داشت
و