مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تیراندازی

با سلام. حدود دوسال پیش چند نفر به منزل من ورود کردن و خانه من رو مورد سرقت قرار دادن که خدا رو شکر یکیشون گیر افتادواعتراف کرد رو یکی از همدستاش قاضی یک سال حبس و74 ضربه شلاق و500 میلیون هم جریمه اش کرد.ولی ضمانت داشت .از دادگاه خارج شدیم که سارق وهمدستاش تو جاده با پلاک گل مالی به من حمله کردند وشروع به تیراندازی وتخریب ماشین من رو کردند ومن هم فیلمشون رو که حدود20دقیقه طول کشیدگرفتم در نهایت طی دو بار دیگر با هم مجددا درگیرشدیم که طی این چند بار فیلمشون رو گرفتم ولی ماشینم هم چپ شد ودر جلسه آخر هم اقرار کردن حتی متن اقرار نامه رو هم امضا کردن در ضمن همگی سابقه زندان دارن و با عفو مشروط به خاطر تیراندازی قبلا ازاد هستن حال به نظر شما چه جرمی براشون قاضی میده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به حبس مجدد و مجارات محکوم می‌شوند مجازات قبلی نیز اجرا خواهد شد