مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کد کارگاهی

با عرض سلام من در یک کارخانه 19 سال هست که مشغول کار هستم و شامل سختی کار میشود جدیدا مدیریت کارخانه به دلایل نامعلوم تصمیم به تغییر کد کارگاه گرفته ایا این تغییر باعث افزایش مدت زمان کاری ما از 20 سال به25 سال میشود یا اشکالی به وجود نمی اورد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر تغییری در افزایش کار شما ایجاد شود که بر خلاف قانون کار باشد می‌توانید از این طریق پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق هر ماهی که فعالیت داشته‌اید سابقه رد خواهد شد