مشاوره حقوقی رایگان - عدم مراجعه برای معاینه مجدد پزشکی قانونی

باسلام.بنده طی یک نزاع بینی من شکست وپس از شکایت و شهادت شهود و تایید پزشک قانونی یک ماه طول درمان و معاینه مجدد در نظر گرفته شد. ولی من به معاینه مجدد نرفتم و الان20روز ازتاریخ معاینه مجدد گذشت. این عدم مراجعه میتونه در رأی تاثیر قابل توجهی داشته باشه یا دریافت دیه کنسل بشود؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ممکن است در دیه شما تاثیرگذار باشد