مشاوره حقوقی رایگان - میزان بیمه بیکاری

سلام و وقت بخیر. من 5 سال برای یک شرکتی کار کردم که اول خرداد پارسال اخراج شدم و حق من رو ندادند و شکایتم طول کشید چون مدام اعتراض میزد و در آخر رای به نفع من صادر شد بعد اون درخواست بیمه بیکاری و بند ب کردم و شامل بیمه بیکاری شدم که این رای دوم دی امسال صادر شد . سوالم اینکه من پارسال از آبان تا فروردین حدود 20 روز بیمه از شرکتی برام رد شد که کار روزانه داشتم. میخوام بدونم چقدر و چند ماه بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص میبایست حضورا مراجعه نمایید و کارشناس بیمه برای شما محاسبه نماید