مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

سلام درود بنده چندین فقره چک برای رفیقم گذاشتم از ایشان مدرک هم گرفتم حتی نوشته که چک به تاریخ پاس کنند غیر این صورت تمام ضرر و زیان به پای ایشان هستش دلیل این کارم هم چون ایشان خودکشی کرده بودن دارای زن بچه بودن رو دلسوزی اما تمام چک بنده برگشت خورد بعد قانونی هم انجام دادن اجراییه صادر شد بعد اعسار هم زدم حتی جلب هم گرفتن. الان هم کلی استرس رفیق بنده هم تلاش که حل کنه اما نمیتونه چه راهی هستش بتونم از این مشکل راهی پیدا کنم بنده متاهل هستم دارای دو فرزند حتی مادرم هم با من زندگی میکند و فقط هم حقوق بیکاری میگیرم هیچ شغلی ندارم و هیچ نوع ملک و ماشین و ندارم ممنون میشم بهم توضیح بدید چی کار باید کنم البته اینم بگم رفیقم خیلی بدهکار هست و حتی کسی به خاطر ایشان حاضر هستن زمین بدن به طلب کار ها اما قبول نمیکنند فقط همه میگن پول نقد چطور میتونم یک کاری کنم روال حقوقی به نفع بنده جلو بره یا نوعی خدمت ریاست دادگستری یا هر ارگانی اعلام کنم با اون نوشته ها و حتی شهود ثابت کنم چک امانت داده بودم ایا راهی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا شما نسبت به دارنده‌ی چک با حسن نیت مسو مسئول هستید می‌توانید از دوست خود مطالبه نمایید