مشاوره حقوقی رایگان - مشاور

سلام دوستم حدود دوسال پیش با یه مرد مجرد فقط پیام دادن عاشقانه اینا نبود بحز یه پیام که گفته بود شب پیشم میخابی همین فقط این یه پیامک اینجوری بود
بعد شوهر دوستم فهمید شوهرش ببخشید
ولی هنوز تو فکرشه میگه خیانت کردی
البته شوهرش فقط پیام های آخرین دیده
پیامک ها عاشقانه نبود البته در روبیکا بوده این اتفاق

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
سوال خود را به طور دقیق بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله اگر در این خصوص اعلام نیاز جذب نیروی انسانی دخیل شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در هرصورت اگر محتوا پیامهای عاطفی بوده رابطه نامشروع مادون زناست