مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در کوچه بن بست

‎ملکی داریم در شهر کرمانشاه که موقعیت خاصی داره. یه زمین 250 متر رو در نظر بگیرید که به دو ملک تقسیم شده و یه ملک عقب افتاده و یه ملک جلو. ملکی که عقب افتاده درش توی کوچه بن بست با عرض 1.5 باز میشه. ملک جلویی تو کوچه بن بست پنجره داره. هیچ در و پنجره دیگه ای داخل کوچه بن بست نیست. ملک ما عقبی هست، ملک جلویی حدود 110 متر هست. تو این منطقه برای زمین 250 متری 6 طبقه مجوز ساخت میدن. ایا ملک جلویی در صورت ساخت و ساز نباید عقب نشینی کنه تا کوچه بن بست تعریض بشه؟ چه مقدار؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بر اساس نقشه های شهرداری خواهد بود از شهرداری منطقه سوال کنید