مشاوره حقوقی رایگان - وقف عام یا خاص

وقف خاص
یکی از خانم های وابسته به دولت قاجار حدود یک صد و پنجاه سال پیش اراضی یک روستای با فاصله بیشتر از ده کیلومتر که دارای مالکان مشخصی بوده و بدون رضایت آنان وقف مراسم امام حسین ع در دو روستای دیگر نموده است.
سوالات:
1. وقف مذکور عام یا خاص است؟
2.آیا در جریان وقف مذکور که اولا ملک تعلق به واقف نداشته و به زور بر اراضی رعیت کشاورز صورت گرفته است وقف صحیح است؟
3.عملا وقف مذکور اجرا نشده است هر چند مردم روستا هر سال به بهترین شکل مراسم سوگواری محرم را به جا می آورند با این شرایط وقف مذکور صحیح است

پاسخ ها :

وقف عام وقف خاص وقف ملک وقف