مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی سند کارخانه موتورسیکلت پرند و منحل شدن کارخانه مربوطه

با سلام و احترام
به استحضار می رساند سند کارخانه موتورسیکلت اینجانب گم شده ( سایر مدارک منجمله برگ سبز ، کارت موتور ، بیمه و کارت سوخت کامل میباشد ) با توجه به منحل شدن کارخانه تولید کننده مربوطه ، امکان درخواست سند المثنی وجود ندارد . بنده قصد فروش موتورسیکلت را دارم . با توجه به مفقودی سند کارخانه چطور می توانم اقدام کنم . ممنون میشم راهنماییم بکنین

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام از طریق پلیس راهور اقدام کن اگر موفق نشدی دادخواست بده
پیام