مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پروانه ساخت به غیر برای اخذ وام مسکن

سلام وقت بخیر،سال 98 یک زمین به نام من خریداری شد،بعدش با رضایت زمین رو بنام همسرم کردم،منتها پشت همین قولنامه نوشته شد و مهرو امضادر املاکی، برای ساخت خونه ک شروع کردیم بازم همه چیزو بنام خودم گرفتیم یعنی پروانه ساختمان بنام من شد،وپشت برگه قولنامه رو تو مدارک و پرینت عکسا نگرفتیم،چون همسرم وقت نداشت دنبال کاراش بره،سوال اولم اینکه بااین شرایط از نظر قانونی من و همسرم چه سهمی داریم ازین خونه؟؟؟
و اینکه برای گرفتن وام مسکن میخایم که پروانه ساخت رو به شکل صوری و باقولنامه دستی بنام کس دیگری بزنیم که بشه وام گرفت،سوال دوم اینکه حالا از نظر قانونی سهم اون شخص چطوری میشه تو این خونه؟
و اینکه قراره از طرف شخص سوم همه چیز دوباره وکالت داده بشه به همسرم که ایشون بره دنبال کارای وام ،سوال سوم اینکه دوباره تو این شرایط,سهم قانونی هرسه ی ما چطوری میشه؟
واینکه بااین اوصاف من باز حقی دارم ازین زمین و خونه ؟آیا بلافاصله بعداز تغییر نام پروانه به شخص سوم،بلافاصله میشه وکالت تام بگیریم و این شخص فاقد ارزش قانونی نسبت به این ملک باشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای سوالات متعدد از متخصص حقوقی به صورت تلفنی یا حضوری مشاوره بگیرید